ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Безплатна доставка

Ако поръчаш продукти на стойност поне 100 лв, доставката е безплатна!

Също така ако си в Пловдив, можеш да вземеш поръчката си от адрес Пловдив, ул. Севастопол 45 като преди това се свържеш с нас. Ако имаме възможност и продуктите, които желаеш, са налични, ще уговорим среща и така няма да плащаш за доставка. 

 

За колко време ще пристигне поръчката ми?

Продуктите се приготвят ежедневно в зависимост от поръчките. Поради това е възможно доставката да се забави до 5 работни дни. Така сме сигурни, че твоят продукт ще бъде свеж и ще бъде направен специално за теб няколко дни преди да го получиш.

 

Как да направя поръчка?

Поръчка можеш да направиш през този сайт като натиснеш бутон КУПИ до желания продукт и след това следваш стъпките. Ако имаш нужда от помощ, винаги можеш да се свържеш с нас.
Можеш да поръчаш също през Месинджър (във Фейсбук), Инстаграм и Вайбър (0886 844 898).

 

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не. За да поръчаш трябва да въведеш имената и имейла си, телефон и адрес за доставка. Ако желаеш доставката да е до офис на Спиди, молим да въведеш правилно адреса на офиса, за да не се бави излишно поръчката ти.
Ако си направиш регистрация, ще имаш по-лесен достъп и повече информация за поръчките си.

 

Без да исках въведох грешна информация, докато поръчвах. Какво да правя?

Пиши ни на hello@dode.bg, в Месинджър или Вайбър и ще оправим нещата.

 

Мога ли да отменя поръчката си или да добавя нещо към вече направена поръчка?

Да, стига все още да не е изпратена чрез куриерската фирма. Свържи се с нас за повече информация.

 

С коя куриерска фирма работите?

Работим със Спиди.

 

Какви са цените за доставка?

Доставка до офис на Спиди: 4.50 лв
Доставка до адрес: 8.50 лв
Доставки се извършват само със Спиди.

 

Как мога да платя?

Може да заплатиш на място като си вземеш поръчката (такива поръчки не се правят през сайта, а трябва да се свържеш с нас), с наложен платеж при доставка от куриера или с карта след като направиш поръчката през сайта. Сайтът www.dode.bg приема плащания с карти VISA и MASTERCARD.

 

Мога ли да върна поръчан продукт?

Да. Можеш да върнеш всеки продукт, закупен от сайта www.dode.bg в 14-дневен срок от получаването му като преди това се свържеш с нас на имейл hello@dode.bg и парите за поръчаните продукти и първоначалната доставка до теб ще бъдат възстановени. Връщането на артикулите е за твоя сметка.

 

Как да разбера за промоции на продуктите на DODE?

За да си в течение за всички намаления, промо кодове, подаръци или новини, можеш да последваш DODE във Фейсбук или да се запишеш за бюлетина ТУК

 

Продуктите подходящи ли са бременни?

Да. В кремовете и лосионите се съдържат 100% естествени съставки. В тях има само натурални нерафинирани масла и пчелен восък. Напълно спокойно можеш да ползваш всеки ден лосионите и кремовете за ръце и тяло върху проблемните зони преди, по време и след бременността си. Те правят кожата изключително еластична и спомагат за предотвратяването на стрии.