ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

дестинацияценавремекуриерплащане
България

 4.50 лв. до офис

8.50 лв. до адрес

 до 3 работни дни ЕКОНТ/SPEEDY НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ/КАРТА

 

Доставка – до 3 работни дни за всяко населено място в страната.

Доставка до офис на Спиди или Еконт: 4.50 лв

Доставка до адрес: 8.50 лв

Доставки до адрес се извършват само със Спиди.

 

Може да заплатиш с наложен платеж при доставка или с карта след като направиш поръчката през сайта. Приемат се плащания с карти VISA и MASTERCARD.

Доставката на поръчки над 100 лв е безплатна!

 

Доставки се извършват само на територията на България.

 

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

Продуктите се приготвят ежедневно в зависимост от поръчките. Поради това е възможно доставката да се забави до 3 работни дни. Така сме сигурни, че твоят продукт ще бъде свеж и ще бъде направен специално за теб няколко дни преди да го получиш.
В много случаи ако поръчаш до 15:00 часа в делничен ден, поръчката ще бъде при теб на следващия работен ден (ако имаме налични продуктите, които желаеш в момента).

 

ВРЪЩАНЕ НА ОПАКОВКИТЕ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ

Ако желаеш да върнеш празната опаковка на продукта си до адреса на фирмата, можеш да се свържеш с нас на hello@dode.bg за повече информация.

 

ВАЖНО!

Продуктите на DODE не се изпращат в пластмасови опаковки. Използват се биоразградими хартиени пликове и картонени кутии, които не са толкова издръжливи на транспортиране, колкото пластмасата. В редките случаи, в които опаковка е повредена поради лоши атмосферни условия или начин на превозване, молим да ни извиниш. Свържи се с нас чрез имейла hello@dode.bg или на Месинджър и ще се реваншираме.
Благодарим ти!